Menü Bezárás

Jégtánc Klub

Jégtánc Klub – Minden, ami tánc és jég!

Kötetlen tánctanulás illetve mentorált edzések felnőttek számára haladó szinten.

A Jégtánc Klubban a fiatal felnőttektől kezdve a szenior korú korcsolyázókat is szeretettel várjuk. Célunk, hogy minden korosztály számára lehetővé tegyük és megosszuk a korcsolyázás élményét.
Szeretnél heti rendszerességgel testmozgást végezni, egy barátságos közösségben csak kedvedre csúszkálni, a rég elfeledett lépéseket feleleveníteni vagy akár szép kűrruhában fellépni? Bármi is legyen a célod, mi mindenben segítünk!

Ezt a Klubot elsődlegesen a jégtánc szerelmeseinek ajánljuk, de minden korikedvelőt szívesen várunk. Akár párban vagy egyénileg is részt lehet venni az órán.

Mentorált edzések:
Az edzések során kötetlenül lehet gyakorolni. De egy vagy több mentor is részt vesz az edzésen, aki(k)től bármikor lehet segítséget vagy tanácsot kérni egy-egy problematikus lépés esetén.
Mentoraink: Sőregi-Niksz Alfréd, Orosházi Dávid, Papp Sándor Alex

Tematikus edzések:
Általában egy előre egyeztetett kötelező tánc megismerésére, gyakorlására kerül sor minden órán. A kötelező táncok zenéi folyamatosan szólnak az edzés ideje alatt, így bármikor be lehet csatlakozni és zenére is gyakorolni a táncokat. Olyan táncok kerülnek gyakorlásra mint például a Tizennégyes, Foxtrott, Blues, Silver Tango, Fiesta Tango, Európai keringő, vagy a Bécsi keringő. De ha valaki nem a jégtánc lépéseket, hanem valami más figurát szeretne gyakorolni, természetesen azt is megteheti.

Szinkronkorcsolya:
Előre leegyeztetve, olykor szinkron edzést is szoktunk tartani, ahol a Klub tagok belekóstolhatnak a szinkronkorcsolyás elemek rejtelmeibe is.

Magán foglalkozások:
Igény szerint magánórákat is biztosítunk.

Versenyzési lehetőség:
Sosem késő elkezdeni!
Ha valamelyik táncos pár kedvet és elég elszántságot érez a versenyzés iránt valamint szeretnék szép kűrruhában, egy kedvelt zenére bemutatni a tudásukat, akkor az akadémia versenyzési lehetőséget is biztosít számukra adult kategóriában. A Klub edzésein felkészülhetnek a versenyeikre.

Időpont:
Az edzések szerda esténként és hétvégén vannak.
A pontos időpontokat mindig a Facebook oldalunkon pontosítjuk.
https://m.facebook.com/jegtancklub/

A Jégtánc Klub szervezője:
Sőregi-Niksz Alfréd
+36 70 336 3204

Helyszín:
Gyakorló Jégcsarnok, Kőbányai Jégpálya és a Millenáris Jégpálya, Jégkert (Széna tér)

Gyakorló Jégcsarnok
1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Budapest

Megközelítés:
A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található. Autóval a Thököly út felől a Szabó József utcán lehet megközelíteni.
A bejárat néhány perc sétára van a Thököly úton, illetve a Stefánia úton közlekedő BKV-járatok megállóitól.
A Millenáris sportpálya és a Kisstadion mellett elhaladva pár perc alatt el lehet sétálni a csarnokig.

Millenáris Jégpálya
1146 Budapest, Szabó József utca 3.

Megközelítés:
A Millenáris a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található. Autóval a Thököly út felől a Szabó József utcán lehet megközelíteni.
A bejárat néhány perc sétára van a Thököly úton, illetve a Stefánia úton közlekedő BKV-járatok megállóitól.

 

Csatlakozz Te is! Várunk szeretettel!

Jelentkezz most!