Menü Bezárás

Rólunk

[su_animate type=”lightSpeedIn” duration=”3″]Szeretettel köszöntünk honlapunkon![/su_animate]

Az akadémiánkon komplex képzést biztosítunk a műkorcsolyázni illetve jégtáncolni vágyó gyerekeknek. Már óvodás kortól egészen a senior kategóriájú élsportig képzünk korcsolyázókat, valamint az azt követő profi karrierre történő felkészítéssel is foglalkozunk. Szakértő stábunkkal kiegészítő edzéseket is tartunk jégen és szárazon egyaránt. Workshopokat szervezünk külföldi és magyar versenyzőknek a korcsolyázás különböző szakágaiban.

Küldetésünk, hogy minden hozzánk jelentkező fiatalnak kizárólag saját képességei szabhassanak határt. A korcsolyasport megszerettetésével segítünk minden gyermeknek megtalálni a saját álmait és biztosítjuk számukra az ehhez vezető utat, legyen szó élsportról vagy hobbi korcsolyázásról.

„Mindennél jobban motivál, hogy a hozzám hasonló álmokkal rendelkező magyar gyerekeknek könnyebb és egyenesebb utat tudjak biztosítani egy komplex háttérintézményben.“

Hoffmann Nóra

Többszörös magyar bajnok, kétszeres olimpikon jégtáncosnő, a HKA alapítója és vezető edzője.

„Jégtáncosként Amerikában és Oroszországban is volt szerencsém a világ legjobbjaitól tanulni. Így részeseként tapasztaltam a világ legsikeresebb iskoláinak 21. századi módszereit Versenyeztem mind a régi, mind az új pontozásos rendszerben, így azon kevés korcsolyázók közé tartozom akik a gyakorlatban is megtapasztalták a felkészülési rendszer átalakulását. Pályafutásomat követően edzőként 3 évet töltöttem Moszkvában műkorcsolyázók csúszás technikai fejlesztésével.
Külföldi edzőim mellett az utánpótlás felkészítés folyamatát látva, már felnőtt élsportolóként is többször megfogalmazódott bennem, hogy ezt a rendszert Magyarországon is meg kell valósítani. Mindennél jobban motivál, hogy a hozzám hasonló álmokkal rendelkező magyar gyerekeknek könnyebb és egyenesebb utat tudjak biztosítani egy komplex háttérintézményben. Ezzel a gondolattal indítottam el az akadémiát. Célom, olyan szakemberek közösségét összegyűjteni, akik a 21. századi korcsolyasport összes jeges és kiegészítő edzéséhez szükséges tudásnak a birtokában vannak a saját szakterületükön és hajlandóak ezt megosztani mind az akadémistákkal mind más hazai és külföldi versenyzőkkel. Hiszem, hogy csak megfelelő csapattal lehet eredményt elérni és a fenyítés helyett a motiváció a helyes út a sikerhez. A szakmai stábommal azon dolgozunk, hogy a nálunk sportoló gyerekeket a világ legjobbjai közé képezzük, hiszen az ő sikereik által leszünk mi is jó edzők.”

[su_animate type=”bounceInUp” duration=”3″]„orosz alapok, nyugati szemlélet”[/su_animate]

Oktatási filozófia

Képzéseink során a magas színvonalú, orosz technikai alapokat, nyugati gyerekközpontú és előremutató szemlélettel párosítva szeretnénk átadni a sportolóinknak.

Fontosnak tarjuk a helyes edzés morál korai elsajátítását, hiszen az alázatos munkavégzés, az élet folyamán is kiemelkedő szereppel bír.
A megfelelő alapoknál csak az edzések motivációs környezete fontosabb. Hisszük, hogy csak a pozitív érzelmekből, a sport szeretetéből lehet igazán erőt meríteni nap mint nap az újabb kihívásokhoz.
Hazai és nemzetközi edzőkből álló széles és szerteágazó kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Így minden sportoló számára megtaláljuk a hozzá személyiségben legmegfelelőbb edzőt, annak érdekében, hogy a legsikeresebben menedzselhessük a gyermek önmegvalósítását.