Menü Bezárás

Felnőttoktatás

Felnőttoktatás kezdőknek a Hoffmann Korcsolya Akadémia edzőivel!

Korizz velünk TE is!

Gyere el, hadd osszuk meg veled is a korcsolyázás élményét!

Az akadémiánk az utánpótlás és versenyzőképzés mellett felnőttoktatással is foglalkozik. Fontosnak tarjuk, hogy elérhetővé tegyük a korcsolya oktatást a felnőttek, fiatal felnőttek vagy akár szenior korúak számára is! Szeretnénk minden korosztály felé közvetíteni a korcsolya szeretetét és megosztani az élményét. Ezen oktatásunkat kezdő vagy újrakezdő kori kedvelők számára ajánljuk. Ha szeretnél elkezdeni korcsolyázni, fejlesztenéd a tudásod a magabiztos csúszás érdekében vagy csak egy jóhangulatú foglalkozáson vennél részt, akkor nálunk van a helyed! Gyere el és csússz velünk!

Csatlakozz hozzánk te is!

Jelentkezés: hkajelentkezes@gmail.com vagy a lap alján lévő ‘Jelentkezz most’ rész kitöltésével. Időpont: Az edzések időpontjait megtalálod az Edzésbeosztás menüpont alatt, az esetleges változásokat, az aktuális információkat pedig Facebook-oldalunkon.
Helyszín:
Gyakorló Jégcsarnok
H-1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Budapest
Megközelítés:
A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található. Autóval a Thököly út felől a Szabó József utcán lehet megközelíteni.
A bejárat néhány perc sétára van a Thököly úton, illetve a Stefánia úton közlekedő BKV-járatok megállóitól.
A Millenáris sportpálya és a Kisstadion mellett elhaladva pár perc alatt el lehet sétálni a csarnokig.

Jelentkezz most! – katt ide

A fenti jelentkezési lapon látható az aktuális heti beosztás és az árak is. A jelentkezés után néhány napon belül küldünk egy részletes tájékoztató e-mailt az egyéb tudnivalókkal. Amennyiben most van kérdése, küldje el nekünk!